Kymco CV-L6 - Mimesa - Kymco i NIU skuteri, dijelovi i oprema

Title
Idi na sadržaj


                                        Kymco CV-L6 2024
Maxi skuteri posebno su popularni u Italiji. EICMA 2023 je stoga savršen za Kymco da predstavi novi CV-L6.
Tajvanski  proizvođač, već poznat po svom pionirskom duhu u designu skutera, hrabro je zakoračio u brzo rastuću nišu avanturističkih skutera. Danas  ulazimo u bit Kymcove najnovije kreacije, CV-L6 – stroj koji je napravljen ne samo da s lakoćom prelazi gradske krajolike, već i da mami  slobodu, snagu i duh avanture koji leže izvan asfalta.
Pokreće ga redni dvocilindraš od 575 cc koji proizvodi 51 KS i 55,8 Nm.
BETTER THAN HONDA X-ADV | 2024 NEW KYMCO CV-L6 UNVEILED AT EICMA 2023
Design
Novi Kymco CV-L6 na lijevanim felgama s mješovitim gumama. Sadrži okrenutu vilicu dugog hoda sprijeda i bočno postavljen monoamortizer straga. Što  se tiče kočnica, CV-L6 sigurno zaustavljaju dva kočiona diska sprijeda sa radijalno postavljenim Brembo čeljustima i jednom disk kočnicom straga.
        
       
Snaga
Kymco koji koristi pogonski sklop iz svog dobro cijenjenog maxi-skutera AK 550 pametan je potez jer donosi dokazane performanse i pouzdanost. Sa 51 konjskom snagom u skuteru dizajniranom za avanturu, CV-L6 obećava dovoljno snage i za krstarenje autocestom i za izlete izvan ceste.

        
       
Sa  svojim robusnim dizajnom, naprednom tehnologijom i srcem tourera, CV-L6  je dokaz Kymcove vizije budućnosti na dva kotača koja ne poznaje  ograničenja – samo mogućnosti. Dok  se prašina oko EICMA 2023. slaže, CV-L6 se pojavljuje ne samo kao još  jedno izdanje proizvoda, već i kao hrabra izjava o evoluirajućoj priči o  mobilnosti – koja obećava da će redefinirati ono što očekujemo od  skutera sutrašnjice.

        
       
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr
Radno vrijeme
Pon - Pet: 09:00-17:00 h

Fiksni tečaj konverzije: 1 Eur = 7.53450 Kn         
ZAGREB WEATHER
Google Review Widget
Povratak na sadržaj