KYMCO AK 550 PREMIUM - Mimesa - Kymco i NIU skuteri, dijelovi i oprema

Title
Idi na sadržaj


                                        AK 550 PREMIUM

AK 550 PREMIUM

Novi AK 550 Premium postao je elegantniji i aerodinamičniji s posebnim detaljima u svom dizajnu. Izravni protok zraka i kanali za prolaz zraka AK 550 Premium pružaju veće performanse. Inspirirana  klavirskim tipkama, središnja konzola novog AK 550 Premium nudi  jednostavne i intuitivne mogućnosti funkcionalnosti. Klavirske  crne tipke vrhunskog osjećaja pomažu vozačima u kontroli operacija kao  što su spremnik za gorivo, pristup ispod sjedala, ploča s instrumentima,  postavke zaslona i zaključavanje upravljača. Nudi  mnogo udobnije i sigurnije iskustvo vožnje sa svojim obnovljenim licem,  mišićavijom strukturom i poboljšanom aerodinamičkom strukturom.
                                    
Design
Nudeći  neusporedivu vidljivost i vidljivost i danju i noću zahvaljujući svojim  agresivnim linijama i dnevnim LED svjetlima, AK Premium je najbolji  maksi skuter sa svojom novodizajniranom instrument pločom. Imajte  savršen vid i vidljivost i danju i noću sa svojim potpuno LED sustavom  osvjetljenja, dvostrukim prednjim svjetlima, dnevnim LED osvjetljenjem i  dvostrukim stražnjim svjetlima u obliku slova L.
        
       
Snaga
Ak 550 Premium, koji proizvodi snagu od 51 KS i okretni moment od 52 NM sa svojim dvocilindričnim blokom motora od 550 ccm, 8 ventila, tekućinom hlađenim, sada je među nama sa svojim obnovljenim licem. Možete dominirati snagom AK 550 Premium koliko god želite, zahvaljujući dva načina vožnje, standardnom i kišnom.

        
       
Prijenosni sustav
S aluminijskom stražnjom poprečnom polugom, stražnjim amortizerom vodoravno spojenim na ovu ruku i matricom prijenosa snage remenom koju je razvio Kymco, postignuta je raspodjela težine 50:50 i savršeno iskustvo vožnje.

        
       
Tehnologija
Zahvaljujući  sustavu Noodoe, možete optimizirati AK 550 Premium sa svojim pametnim  telefonom i iskoristiti tehnologiju koju nudi AK 550 Premium  korisnicima, dobiti upute i odgovoriti na pozive. A zahvaljujući sustavu pokretanja bez ključa, možete prestati tražiti svoj ključ i povezivati ​​ga s bravom za paljenje.

        
       
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr
Radno vrijeme
Pon - Pet: 09:00-17:00 h

Fiksni tečaj konverzije: 1 Eur = 7.53450 Kn         

ZAGREB WEATHER
Google Review Widget
Povratak na sadržaj