KYMCO XCITING VS 400 LIMITED - Mimesa - Kymco i NIU skuteri, dijelovi i oprema

Title
Idi na sadržaj


                                        
         XCITING VS 400 LIMITED EDITION

XCITING VS 400 LIMITED EDITION

Samo 500 napravljeno, jedan je vaš!

Xciting  VS 400, jedan od najistaknutijih modela svoje klase sa svojim visokim  performansama, dobiva agresivniji izgled s "Limited Edition". Ograničeno  izdanje Xciting VS 400, proizvedeno u samo 500 primjeraka u svijetu, sa  svojim posebnim grafičkim dizajnom i jarko crvenim kotačima, čeka na  vas.
       
Design
Sportski dizajn Xciting VS 400 napravljen je korak dalje s "Limited Edition". Xciting  VS 400 Limited Edition, koji je postao još upečatljiviji svojim  posebnim grafičkim dizajnom i jarko crvenim kotačima, sportski je ne  samo u izvedbi već i u izgledu sa svojim sport touring konceptom.
       
        
       
Snaga
Motor  od 400 ccm Xciting VS 400 Limited Edition ponudit će vam performanse  koje će vam trebati kako u gradskom prometu tako i na međugradskim  cestama. Očekuje vas sigurna i zabavna vožnja s ovim motorom koji proizvodi 33,5 konjskih snaga i 37,5 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući  ovom vodeno hlađenom motoru, možete se sigurno voziti u gustom prometu u  gradu, a možete sigurno pretjecati vozila ispred sebe na međugradskim  cestama.
       
      
      
       

        
       
Pogon bez ključa
Da biste pokrenuli Xciting VS 400 Limited Edition, samo trebate imati ključ sa sobom. Na taj način ovaj poseban skuter tijekom vožnje ne gubi ništa od svog dizajna. Osim  toga, pretinac za pohranu koji se nalazi desno od vašeg koljena  otključava se čim pokrenete motor i automatski se zaključava kada  ugasite motor.
       

        
       
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr
Radno vrijeme
Pon - Pet: 09:00-17:00 h

Fiksni tečaj konverzije: 1 Eur = 7.53450 Kn         

ZAGREB WEATHER
Google Review Widget
Povratak na sadržaj