NIU EL.SKUTERI - Mimesa - Kymco i NIU skuteri, dijelovi i oprema

Title
Idi na sadržaj
NIU ELEKTRO SKUTERI
Proizvođač električnih skutera Niu došao je na europsko tržište i ponudio svoje nove modele elektro-skutera. Litijski akumulator marke Panasonic smješten je u podnicu skutera, a donosi jedni veliku i praktičnu novost. Akumulator se može jednostavno izvaditi i odnijeti u stan ili kuću na punjenje.
Akumulator ima kapacitet 1,7 kWh što je dovoljno za doseg od oko 80 km. Težak je oko 10 kg. Elektromotor je ugrađen u glavčini stražnjeg kotača i ima snagu 2,4 kW te razvija najveći okretni moment 110 Nm.Električni skuter ima ugrađeni GPS koji se može povezati na pametni telefon pa u slučaju krađe vlasnik ga može lagano locirati.
Elektromotor ima funkciju retardera, pa pri kočenju stvara električnu energiju kojom se dopunjuje akumulator, te se i na taj način povećava doseg.
DOSTUPNI MODELI:  NIU N Sport, N Lite, N Cargo, NIU NGT, NIU M+ Sport, NIU M+ Lite, NIU U Pro.

Popis proizvoda po brandu NIU
  
NIU dizajnira, proizvodi i  prodaje pametne električne skutere visokih performansi. Trenutno imamo  pojednostavljenu paletu proizvoda koja se sastoji od 3 serija NQi, MQi i  UQi. Svaka serija sadrži nekoliko modela prilagođenih potencijalnim  korisnicima.
MQi i UQi modeli jedini su proizvodi urbane mobilnosti koji su u  proteklih 20 godina uspjeli osvojiti svih 7 glavnih međunarodnih nagrada  za dizajn. Uključujući Red Dot i IF u njemačkoj, IDEA u SAD-u i G Mark u  japanu.

Kao vodeća svjetska tvrtka vozila  na električni pogon s litijskim baterijama, NIU je stvorio novu tržišnu  kategoriju za pametna električna vozila. Razvili smo tehnologiju NIU  Energy™ 4 generacije koja ima dulje trajanje baterije, veći domet, manju  težinu, veću sigurnost i snagu.

NIU održava brzi rast te je aktivnom prodajom skupio preko milijun  pametnih vozila koja se nalaze na cestama širom svijeta. Proširili smo  se u 38 zemalja s maloprodajnim trgovinama po gradovima u Aziji, Europi i  Americi. Također nastavljamo širiti podršku za globalne sharing  platforme s 20 operatora u 13 zemlja koji pružaju SaaS rješenja  električne mobilnosti.


Vrijeme je za dostavu
Izrazito lagana s povećanim dometom
NQi Cargo serija ultimativno je rješenje  za last-mile dostavu. Bilo da ste tržišni lider s cijelom flotom ili  mali obrt sa samo par vozila, ovi električni skuteri savršena su  platforma za Vaše poslovanje.
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr
Radno vrijeme
Pon - Pet: 09:00-17:00 h

Fiksni tečaj konverzije: 1 Eur = 7.53450 Kn         
ZAGREB WEATHER
Google Review Widget
Povratak na sadržaj