tel: 01 6216 349
Go to content

Main menu:

Kymco Ionex

EL. VOZILA
Kymco Ionex - Kymcovi novi električni skuteri mogli bi biti znak dolazećeg buma elektro skutera
                                                                                                                                                                         
                                                                           

U prodaji tijekom 2019 godine !
                                                                                                                                      
                                         
                WIN MY HEART
                                                                                   DISTINCTION X PERSISTENCE X PRIDEKYMCO je najavio pokretanje dvaju novih revolucionarnih modela električnih skutera i pokazao predanost tvrtke da električnu energiju stvori popularnu za potrošače širom svijeta. Prekrasan retro-stilski KYMCO New Many 110 EV skuter je dizajniran za mlađe generacije, dok KYMCO Nice 100 EV želi privući širu publiku električnih pretvarača.

Dva nova modela su vrh ledenog brijega s obzirom na planove električnog vozila KYMCO-a u bliskoj budućnosti. KYMCO hrabro za cilj postavlja lansiranje 10 različitih modela skutera u naredne tri godine i preoblikuje tržište električnih skutera koje započinje s Tajvanom, tržištem s najvećom gustoćom skutera na svijetu.
KYMCO nadalje opisuje kako su njegove inicijative za EV usmjerene svojim dugogodišnjim duhom marke "Win My Heart" i njegovim tri stupa "Distinctions", "Pride" i "Persistence". To je duh koji je doveo KYMCO da izvrsno transformira KYMCO u respektabilan globalni brand.

KYMCOV "WIN MY HEART" PRISTUP IONEX-u
Prije svega, pružiti potrošačima infrastrukturu za punjenje "Win My Heart" u Tajvanu, KYMCO će dovršiti implementaciju 1.500 Ionex brzih punjača na dan prve isporuke svojih prvih Ionex e-skutera. Do kraja 2019. KYMCO će dovršiti implementaciju 2.000 Ionex energetskih stanica, tako da vozači mogu jednostavno iznajmiti zamjenjive zajedničke baterije za dugo putovanje. Nadalje, za dvije godine KYMCO će imati više od 30.000 zajedničkih utičnica za potpuno uklanjanje svih problema sa dometom.

Drugo, kako bi potrošačima omogućio "Win My Heart" iskustvo punjenja običnog kućnog uređaja, Ionex e-skuter je dizajniran s prvom pametnom energetskom utičnicom u industriji. Nadopunjena iznimno laganom baterijom od 5 kg, vozači mogu jednostavno noću nositi bateriju i ujutro vratiti potpuno napunjenu. Za stanovnike stanova, KYMCO će pokrenuti projekt "Ionex Green Ready Community". Energetske stanice će biti postavljene na javnim parkiralištima stambenih zgrada.
Treće, kako bi potrošačima omogućio iskustvo vlasništva nad e-skuterom "Win My Heart", KYMCO će ponuditi jamstvo i servis bez presedana. Svaki Ionex e-skuter dolazi s 5-godišnjim jamstvom za baterije i 10-godišnjim jamstvom za elektro-motor. U međuvremenu, kako Ionex korisnici ne bi morali platiti visoku cijenu za prijeđenu kilometražu, svaki Ionex e-skuter ima doživotno jamstvo na bateriju ako se koristi baterija za najam. Mjesečni najam koji dolazi s 1.000 km osnovne kilometraže za košta samo 10 USD (NT $ 299).
Konačno, kako bi potrošačima omogućio "Win My Heart" proizvode koji ispunjavaju različite želje, KYMCO će tijekom sljedeće tri godine pokrenuti 10 električnih modela. Svaki model skutera će ciljati različite korisnike i pokazati će različite karakteristike.
Ova ambicija započinje danas s uvođenjem dva električna vozila klasičnog designa - KYMCO New Many 110 EV i KYMCO Nice 100 EV.
Dalje, KYMCO će uvesti električna vozila u redovitim uvjetima, kao i električna vozila u teškim uvjetima vožnje.

KYMCOOV "WIN MY HEART" PRISTUP POZIVANJE JE NOVIH VOZAČA ELEKTRIČNIH SKUTERA
KYMCOV je cilj razvoja električnih skutera učiniti zelene automobile praktičnu stvarnost u svakodnevnom životu.
Copyright © 2019 Mimesa d.o.o.. Sva prava pridržana.
KONTAKT
     
MIMESA d.o.o.
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr

RADNO VRIJEME


                                      
INFORMACIJE ZA KUPCE
Back to content | Back to main menu