tel: 01 6216 349
Go to content

Main menu:

Kymco X-Town 300i ABS e4

Novi proizvodi
X-Town ima novu, tanku, kutnu formu koja je naglašena s oštrijim modernim linijama i elegantnim dizajnom. To uključuje nove stilske aluminijske kotače, bijelu LCD ploču s pozadinskim osvjetljenjem, kromiranu izvedbu na kontrolnim površinama, kožnim sjedalima, agresivnim dvostrukim LED prednjim svjetlima i prepoznatljivim "X" LED stražnjim svjetlom.

Sa preoblikovanjem šasije skutera, novi prostrani skladišni prostor ispod sjedala može sadržavati do dvije integralne kacige.

Tehnički, X-Town je kompatibilan s Euro IV normom i dizajniran je kako bi vozačima omogućio novu razinu izvedbe i udobnosti. Oba modela pokreću KYMCO-ov vodom hlađeni četverotaktni motor s ubrizgavanjem goriva s jednim cilindrom, koji skuteru daju originalan kapacitet od 125 cc i 300 cc (pri 276 cc) s najvećim brzinama od 105 km/h odnosno 128 km/h.

Za veću sigurnost i udobnost vozača, X-Town, koji ima neto težinu od 185kg, izgrađen je na vrlo čvrstu čeličnu podvozju s velikim stražnjim kliještama od 2 klipa (240mm disk), kalupe s 3 kliješta s plutajućim klipom (260mm ) i podesivim dvostrukim zakretanjem od 5 dijela. Automatski prijenos CVT mjenjača također je dizajniran kako bi se poboljšala startna učinkovitost.

Baš kao i Downtown, robusna šasija ima velike kotače - 14 inča ispred i 13 inča straga - za dodatnu stabilnost na gradskim cestama.

Ian Kidson iz tvrtke KYMCO UK izjavio je: "Svijet maxi-skutera održava se u skladu s najnovijim dizajnom, tehnološkim napretkom i ključnim europskim zakonodavstvom. Za KYMCO, kao vodećeg svjetskog proizvođača skutera, najnovije Euro IV zakonodavstvo predstavilo je priliku da stvori novu generaciju maxi skutera - i sa X-Townom 125i i 300, oni su otišli korak dalje u smislu dizajna, kvalitete, performanse i udobnost vozača. "

Copyright © 2019 Mimesa d.o.o.. Sva prava pridržana.
KONTAKT
     
MIMESA d.o.o.
Heinzelova 13, 10000 Zagreb
01 6216 349
info@mimesa.hr

RADNO VRIJEME


                                      
INFORMACIJE ZA KUPCE
Back to content | Back to main menu